Grønn Bølges nye hverdag

Velkommen til den nye hverdagen hos Grønn Bølge!

Jeg håper du føler at du vil få en like god opplevelse på nett som du fikk i fysisk butikk. Det vil stadig skje endringer i nettbutikken for å gjøre den bedre, og tilpasset de ulike behovene du har. Det kommer til å bli en mer spissing av produkter enn tidligere, siden mange produkter er å få tak i hos de fleste dagligvarebutikker. Det er derfor viktig for meg å vite hvilke produkter som du ønsker videre.

Kommunikasjon

Det er mulig å få tilbud og informasjon via nyhetsbrevet, eller med å følge Facebook siden. Det er også mulig å bli med i Facebook-gruppa "Med hjerte for miljø", der det kommer tilbud som ikke kommer på den ordinære Facebook siden. Etterhvert vil det komme mer på Instagram igjen. Kom gjerne med tilbakemelding på hvilke tema du kunne tenke deg å få mer av i blogg og nyhetsbrev.

Fysiske møteplasser

Jeg reiser også til deg privat, der jeg tilbyr presentasjoner av både produkter som er plastfrie, og barneprodukter. Andre produkter kan presenteres ved interesse. Jeg kommer også til å tilby møter på lokale kafeer for de som ønsker å møte meg, og fortsette de gode samtalene som vi hadde i den fysiske butikken. Dette annonseres på Facebook, da det vil skje litt spontant. Jeg kan også sende en direkte beskjed om du ønsker det.

Grønn livsstilsveiledning

Det vil komme et gratis minikurs i løpet av våren, der fokus går på å leve en grønnere livsstil, og jeg tilbyr også personlig veiledning for de som ønsker det. Både enkelttimer og pakker. Priser og pakker kommer opp på nettbutikken etterhvert.

Ellers håper jeg å se og høre fra deg på både Facebook live og i Facebook-gruppa, da jeg ønsker at det skal være et levende samfunn der vi kan dele vår kjærlighet for planeten vår <3 

Klem fra Nina